Wireless Overstromingsalarm

De expertise van CAVIUS heeft zich uitgebreid naar de wereld van draadloze technologie met een nieuwe rookmelder, speciaal ontworpen om aan de behoefte aan een veilig huis van het moderne gezin te voldoen. Je hele huis is nu onder controle.

Het kegelvormige lichaam van 65mm bevat een rookmelder met een batterij met vijf jaar aan levensduur en een draadloze koppeling om aan een groep melders in huis of andere CAVIUS Wireless Alarm Family gekoppeld te worden.

De brede en gemakkelijk toegankelijke testknop zorgt ervoor dat je het doordringende geluid van 85dB(A) op drie meter kunt checken en een pauzefunctie van tien minuten kunt activeren.

Download hier de handleiding en productsheet.

Bekijk het Wireless Alarm Family filmpje.

€53,95

Incl. BTW

CAVIUS blijft ontwerpregels breken met de nieuwste Wireless watermelder. De melder heeft een batterij met levensduur van vijf jaar en een 85Db(A) sirene om de familie te waarschuwen tegen overstromingen in de kelder. Als onderdeel van de CAVIUS Wireless Alarm Family kan de melder zich koppelen aan andere veiligheidsapparaten en daarmee elke vorm van huishoudelijk gevaar onder de aandacht brengen.

Download hier de handleiding en productsheet.

Vind de accessoire ‘Mounting Base Probe’ hier.

Bekijk het Wireless Alarm Family filmpje.